Streekbos Paviljoen

IJgenweis


IJgenweis eten & drinken

IJgenweis staat voor het verzorgen van horecavoorzieningen anders dan anders, geen standaard benadering maar een horecaconcept op eigen wijze. Dit is vooral duurzaam, met oog voor mens en milieu. Het gaat om ondernemerschap gericht op maatschappelijk verantwoord ondernemen en het gebruik van biologische- en streekproducten. Om een eigen identiteit aan het restaurant te geven is de menukaart van samenstelling gericht op de streek en wordt er met lokale leveranciers en (biologische) boeren gewerkt. Ook de horecamedewerkers zijn bewoners uit de omgeving die hun eigen cultuur en accenten meebrengen en die de gasten graag vertellen over de duurzame producten op de kaart.

Enkele voorbeelden van producten die op onze menukaart staan zijn biologische fairtrade koffie en thee, bier uit Bovenkarspel, vruchtensappen van 't Keetje uit Westwoud, Andijker schapenkaas, Enkhuizer jutter, biologische wijnen, ambachtelijke appeltaart en natuurlijk diverse belegde broodjes, soepen, salades, warme gerechten, hapjes voor bij de borrel en ijsjes.